0

Bargemon 1079

Vanaf: € 3.399 tot € 4.516

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 8 Personen

Bargemon. Prachtige villa voor 8 personen. Op 2 kilometer van het pittoreske dorpje Bargemon ligt deze moderne vrijstaande villa met adembenemend uitzicht en veel privacy. Luxe, nieuw ingericht door Nederlandse eigenaren. Met verwarmd zwembad en op alle slaapkamers airco! Aankomst en vertrek dag is op zondag.

Deze villa is geschikt voor 8 personen. Het vakantie huis in Bargemon is in een rustige omgeving gelegen. U heeft een adembenemend uitzicht. Groot terras voor 2 slaapkamers. Overdekte terrassen voor de keuken en de woonkamer. De villa beschikt over een eigen verwarmd zoutwater overloop zwembad (8X4m) met zonverwarmde buitendouche. Het terrein is heuvelachtig, ongeveer 7500m2 groot. Veel parkeerruimte op het terrein.

Interieur

Het huis heeft 4 slaapkamers (alle met airco) en 4 badkamers met douche en toilet. De ouderslaapkamer heeft ook een bad. Alle slaapkamers hebben elk 2 1 persoonsbedden ( boxspring). Er is 1 slaapkamer waar de bedden als tweepersoonsbed is opgemaakt. In de hal is een gasten toilet. De woonkeuken(25mtr) heeft een 5-pitsinductie plaat, een Amerikaanse koelkast, Quooker, combimagnetron, heteluchtoven, en afwasmachine. Ook een Magimix, Nespresso, Senseo ... ontbreken niet. In de woonkamer (55m2) staat een eettafel voor 8 personen en een zithoek rond de open haard. Satelliet tv(o.a. alle Nederlandse zenders en vele buitenlandse in HD kwaliteit zenders. Tevens filmnet en sport 1 net., netflix), stereo, CD/DVD speler en veel cd’s/dvd’s en een xbox one! Onbeperkt internet (ADSL) via Wifi. Kinderbedje aanwezig. Wasmachine en wasdroger aanwezig. Tafeltennis voor jong en oud.

Bijzonderheden: Waarborgsom: € 750. Eindschoonmaak: € 195. Linnenpakket: €30 p.p. Electra, airco, water en zwembadverwarming € 250 p.w.  AANKOMST EN VERTREK DAG IS OP ZONDAG. Voor de maanden juli en augustus geldt een minimale verhuur van 2 weken, bij 1 week huur geldt er een toeslag van €250. 


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 6 ligbedden
  • Airconditioning alle slaapkamers
  • Zwembadalarm
  • Koffiemachine
  • 4 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Nederlandse televisiekanalen
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Loungeset
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ
  • Tuin omheind
  • Kluis
  • Tafeltennistafel

Cor

Mijn vrouw en ik hebben een paar weken van deze plek mogen genieten, want dat was het echt. Het was voor ons een vakantie, zoals we ( op het weer na, dat was niet elke dag goed ) een vakantie in Zuid Frankrijk voor ogen hadden. Rust, ruimte op een prachtige plek. Vlakbij een mooi, oud dorpje ( Bargemon ) waar je voor de dagelijkse boodschappen uit de voeten kunt. Leuk terrasje met volop levendigheid. Het huis is ruim, compleet voorzien. We kunnen niets bedenken wat wij misten. Keuken en sanitair heerlijk op hoogte ( we zijn beide lang ). Goede bedden. Ruime badkamer. Mooi verwarmd zwembad, dat elke week bijgehouden werd. Volop plekjes om in en uit de zon te zitten en te liggen. Het huis, met alle comfort, zorgde voor een fijne vakantie.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Bargemon 1079

Het eeuwenoude dorpje Bargemon. U vindt hier leuke antiekmarkten en dichtbij ook een aantal gerenommeerde (Michelin-) restaurants, waaronder in Callas het bekende sterrenrestaurant ‘Les Gorges de Pennafort’, zeer geliefd bij Nederlanders en Belgen.

Leuke plaatsen in de directe omgeving: Fayence, Seillans, Tourettes, Montauroux, Callas en Claviers. Vanwege de ligging bent u ook in de zomer met ongeveer 10 minuten rijden bij ‘Lac St. Cassien’ en 60 minuten van de stranden van Cannes. Stranden van St Maxime is ongeveer 55 autominuten rijden, vanuit daar kunt u met de boot naar St Tropez varen!

Reviews

Cor

14-06-2023

10

Mijn vrouw en ik hebben een paar weken van deze plek mogen genieten, want dat was het echt. Het was voor ons een vakantie, zoals we ( op het weer na, dat was niet elke dag goed ) een vakantie in Zuid Frankrijk voor ogen hadden. Rust, ruimte op een prachtige plek. Vlakbij een mooi, oud dorpje ( Bargemon ) waar je voor de dagelijkse boodschappen uit de voeten kunt. Leuk terrasje met volop levendigheid. Het huis is ruim, compleet voorzien. We kunnen niets bedenken wat wij misten. Keuken en sanitair heerlijk op hoogte ( we zijn beide lang ). Goede bedden. Ruime badkamer. Mooi verwarmd zwembad, dat elke week bijgehouden werd. Volop plekjes om in en uit de zon te zitten en te liggen. Het huis, met alle comfort, zorgde voor een fijne vakantie.

Silke

07-10-2022

10

We hadden een zeer ontspannen en heerlijke tijd. Het is een geweldig huis! Zeer verzorgde en super uitgerust. Er ontbrak niets. We komen graag terug.

Erika Payne

24-09-2022

10

Al met al een geweldige villa met alle 5 sterren comfort. Bovenal laat de keukenuitrusting niets te wensen over. Fijn dat er zoveel parasols zijn! De slaapkamers zijn erg groot en dat geldt ook voor de kasten, de badkamers zijn allemaal ensuite met inloopdouches! Het uitzicht op de vallei en de omliggende bossen zijn een droom, de rust onvergetelijk. De vleermuizen en gekko's hielden de muggen op afstand. We hebben enorm genoten van de vakantie in dit huis en zouden er op elk moment weer onze vakantie doorbrengen.

Laura

12-09-2022

10

Het was een zeer ontspannende vakantie!

Ina

21-09-2021

10

De Villa heeft een sprookjesachtige ligging in de bergen. Het uitzicht vanuit het huis op het bergpanorama van de Provence is uniek. De infinity pool is de mooiste die ik gezien hebt, goed onderhouden : het is een zoutwater dus geen gechloreerd water met een 180° uitzicht op het meest ongerepte berglandschap van Zuid-Frankrijk. Het huis is ingericht in een nobele stijl. Uitgerust met oog voor detail. (Het is verbazingwekkend hoeveel vertrouwen de eigenaren in hun huurders hebben.) Je voelt je als een gast in een geliefd privéhuis, niet als een "huurder". We waren erg blij met de "huishandleiding", de gastengids in verschillende talen. Alles wat er te weten valt over het huis, de omgeving (natuur, dieren, plaatsen en restaurants) wordt erin uitgelegd. De nodige "regels" met zoveel humor en charme dat men ze maar al te graag volgt. Als u op zoek bent naar het echte Zuid-Frankrijk, natuur en afzondering (op het hoogste niveau); Heeft gevoel voor stijl en detail hier, heel, heel gelukkig. De ondersteuning ter plaatse is perfect: het agentschap Vacances Provence is er altijd! toegankelijk. Ook de beheerder. Zelfs de eigenaren. Mijn gasten en ik zijn frequente reizigers, zeker verwende stadsbewoners (uit de luxe-industrie). We waren het eens: als je hier geen 10 punten geeft... heb je niets begrepen!

christian selma christopher birgit und kids

24-08-2020

10

Super huis. Goede locatie zodat je stokbrood met je fiets kunt halen. Totale privacy. Goed uitgeruste keuken die praktisch niets te wensen overlaat. (We misten maar twee dingen: espressokopjes en eierdopjes.) Geweldig zwembad, perfect water, prachtig uitzicht. Veel leuke stoelen en ligstoelen. Wifi geweldig, Netflix op de tv, de versterker neemt Spotify-streams op en er is een XBox beschikbaar. Briljant! Helaas kwam de verhuurder niet op de afgesproken tijd op de dag van vertrek, maar dat was geen groot probleem. De prijs van het huis is ok, maar het "waspakket" is onevenredig duur. Voor 30 euro kon je beddengoed en handdoeken * kopen *.

Joost Hack

14-08-2020

10

Geweldig mooi, zo goed als nieuw en luxe ingericht huis met perfect zwembad en uitzicht. Ik heb moeten nadenken om 1 kritischer punt te vinden: het weggetje er naar toe is wat smal om te rijden. Een uitdaging om met 37 graden naar het dorp te lopen.

Annette Marx

10-05-2018

10

Villa met prachtige en rustige ligging, sfeervol, goed op de zon, met weids landschappelijk uitzicht, olijvenbomen en een echte infinity pool. Volledige privacy. Van alle gemakken voorzien, echt heerlijk. Loopafstand naar karakteristiek dorp Bargemon met goede voorzieningen. De broodjes van de bakker zijn een aanrader.

jac naber

10-05-2018

10

Een geweldig huis waarin je je meteen thuis voelt! Prachtige living, heerlijke keuken, super terras, zalig zwembad en een prachtige ligging. 't Mooiste vakantiehuis waar ik ooit geweest ben!

Loet Albrecht

09-05-2018

10

Prachtige en rustige ligging met lieflijk uitzicht op Bargemon., dat op loopafstand ligt. Een rustiek dorpje met veel platanen en de belangrijkste winkels , zoals bakker, levensmiddelen, restaurants, en bar/cafe.

Corné

09-05-2018

10

In één woord: geweldig. We hebben een super tijd gehad en hebben geweldig genoten. Omgeving, locatie, het huis, de faciliteiten waren allemaal top.

stephan Korsten

20-07-2016

10

we waren perfect uitgerust met 6 personen en een teckel in het huis, geweldige locatie met een prachtig uitzicht, ruime keuken, diverse terrassen, zodat u ook momenten kunt trekken als je wilt, het huis is beter dan op de foto's in de realiteit internet.

Niels van Sabben

26-05-2016

9

Fantastisch uitzicht, in een zeer complete en schone villa. Wij waren er een week met 6 personen in mei 2016, maar ook met 8 personen is er voldoende ruimte. De villa is in werkelijkheid beter dan de website doet vermoeden.

Nicole P. uit Duitsland

16-10-2015

9

We voelden ons Villa Julia zeer goed. Het huis is zeer goed en zeer smaakvol ingericht, zodat je je comfortabel op koelere avonden in de gezellige woonkamer kan maken. Wordt gekenmerkt door de grote, open keuken, die is zeer goed uitgerust en in niets ontbreekt. De villa is zeer rustig buiten het dorp. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over Bargemon. Vanwege de hoogte van Bargemon maar je moet rekening houden met langere reistijden z. B. naar de kust.

koos kortland

16-09-2012

Wij hebben onlangs het huis gehuurd voor 1 week ! Mooi huis, op een mooie plek met prachtig uitzicht. Wij hebben een TOP week gehad.

Beoordeling
Bargemon 1079
9.8 9.8 16
Bargemon 1079