0

Les Arcs sur Argens 1174

Vanaf: € 1.732 tot € 2.691

Over dit vakantiehuis

  • 5 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 10 Personen

Les Arcs sur Argens. Karaktervolle villa met mooi prive zwembad voor 10 personen. De villa bestaat uit een hoofdhuis voor 6 personen en een bijhuis voor 4 personen. het landgoed van 6 ha ligt 4 km van het centrum van Les Arcs sur Argens, middenin de Franse campagne omringd door wijnvelden. Het is ook mogelijk om alleen het hoofdhuis te huren voor 6 personen met een korting van 200 euro p.w muv de maanden juli en augustus.

Karaktervol huis temidden van  prachtig natuurgebied van de Franse campagne vol rust en privacy,  omringd door wijnvelden en bijbehorende chateau’s ( Ste Roseline en Font du Broc ), een paar km buiten het authentieke Franse dorpje Les-Arcs-sur-Argens (Midddeleeuws dorpscentrum ) met gezellige terrasjes en een paar goede  restaurants. Vanaf het terras heeft men een panoramisch uitzicht op een uitgestrekt dal  met o.a. het provencaalse dorpje Flayosc en  het gebergte van de Verdon op 30km afstand. Het  huis, gelegen op een vlak terrein van 6.7 ha  is van oorsprong een 19e eeuwse bergerie.In de loop der jaren is het uitgebreid en in 2006 gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter. Er is tevens een bijhuis geschikt voor 4 personen op 10 meter afstand van het hoofdhuis. Vanuit het overdekte grote terras met teakhouten eettafel aan de zijkant van de villa heeft u zicht op het bijhuis. Het  terrein heeft een grote diversiteit aan vegetatie : heggen van rozemarijn en oleanders, olijfbomen, vijgen, dennen- en loofbomen, vele struiken en het hele jaar door een  grote verscheidenheid  aan wilde planten  met o.m.  alom wilde thijm. Behalve het grote terras met zwembad is er een overdekt terras met grote teakhouten eettafel.Er zijn comfortabele teakhouten ligstoelen, parasols en verschillende zitjes.

Interieur

Er is een sfeervolle woonkamer met balkenplafond en openhaard. Keuken met afwasmachine, koelkast, magnetron en inductiekookplaat. Tv-kamer ( Ned. en Franse tv-zenders). 1 grote badkamer, dubbele wastafel, bidet, toilet, douche1 badkamer, wastafel en douche1 badkamer met klein bad/douche 1 grote slaapkamer met twee 1-persoons bedden ( 90x200), grote kast , openslaande deuren naar terras1 nieuwe slaapkamer met 2-persoons bed ( 180x200 ), 2 1-persoons matrassen, kast en openslaande deuren naar terras bij zwembad.1 kleine slaapkamer met twee 1-persoons bedden,  kast. Apart toilet. In de  losstaande cabanon bij het terras staan een wasmachine en een wasdroger. Er is overal parkeerruimte Het bijhuis is gebouwd in de 70er jaren en staat op 10 meter afstand van het eerste huis. Gezellige woon-/eetkamer met openhaard. Nieuwe keuken: magnetron, wasmachine, afwasmachine, oven, koel/vriescombinatie, gaskookplaat. 2 slaapkamers met twee 1-persoons bedden (90x200), kastenBadkamer met wastafel, bad/douche, bidet. Apart toilet. Terras met zitje. Bijzonderheden: Waarborgsom € 500. Eindschoonmaak € 175. Bedlinnen 20 Euro p.p. Huisdieren niet toegestaan. Het is ook mogelijk om de villa zonder het bijhuis te huren. De prijs voor 6 personen is dan 200 euro p.w. lager.Internet aanwezig.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembadalarm
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Vriezer

ML van Leusden

We hebben genoten van het huis, zwembad en de omgeving. Elke avond de prachtige zonsondergang. Op een avond kregen we bezoek van een moeder zwijn met 3 baby’s. Dat was best eng. Ze beschermde haar jong. Ook het vosje kwam regelmatig. Een groot nadeel was de weg ernaartoe. Elke ochtend vers brood halen was er niet bij. Je zou maar een lekke band krijgen door al die keien.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Les Arcs sur Argens 1174

Les Arcs sur Argens is een lieflijk middeleeuws burchtstadje, genesteld in het centrum van de VAR. Het biedt schitterende vergezichten op de Provençaalse heuvels en wijngaarden. In de verte o.a. op het fraaie Maures-gebergte. Of de bekende rode rots van Roquebrune sur Argens, die bij een prachtige zonsondergang nauwelijks onderdoet voor de wereldberoemde Australische 'Ayers Rock'. Leuke oude dorpshuizen en bastides wisselen elkaar af met sfeervolle keienstraatjes, die dit dorp een speciale charme geven. De directe omgeving biedt vooral de wandelaar ettelijke mogelijkheden, maar ook wijnliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Deze regio staat bekend om haar goede Provençaalse wijnen. Een must is de lokale wekelijkse markt in Les Arcs s/Argens, of in het dichtbij gelegen Le Muy, dat vlakbij de autoroute A8 ligt. Ook zeer de moeite waard is La Chapelle Sainte Roseline.     

Reviews

ML van Leusden

08-08-2023

10

We hebben genoten van het huis, zwembad en de omgeving. Elke avond de prachtige zonsondergang. Op een avond kregen we bezoek van een moeder zwijn met 3 baby’s. Dat was best eng. Ze beschermde haar jong. Ook het vosje kwam regelmatig. Een groot nadeel was de weg ernaartoe. Elke ochtend vers brood halen was er niet bij. Je zou maar een lekke band krijgen door al die keien.

Jana Fenn

22-09-2022

9

We boekten het huis vanwege de mooie foto's en het zwembad, ook omdat het begin september wat goedkoper was. Wij waren maar met z'n drieën (2 volwassenen, 1 kind), maar het huis is meer geschikt voor twee gezinnen of een groep vrienden en dan is het qua prijs/prestatieverhouding overtuigender. Het pand is enorm, de kamers rustiek en stijlvol ingericht. Het ontbrak de keuken werkelijk aan (bijna) niets. Veel keukengerei, een grote keuze aan kruiden, voldoende serviesgoed, enz. De onverharde weg van de landweg van Les Arcs naar het huis is ongeveer 1,5 km was elke keer weer een klein avontuur. Conclusie: De locatie is een beetje afgelegen, maar midden in de natuur en absoluut rustig. In de directe omgeving is de Chapelle St Rosaline (ook wijnhuis) een bezoek waard. Ver weg van de interessante plaatsen aan de Cote d' Azur, maar geweldige woning met zwembad, waar je je met een kleine groep goed kunt vermaken midden in de Provence.

Davy

26-07-2021

8

+ Leuk vakantieverblijf + Rustige ligging + Mooi uitzicht - geen diepvries - beheerder niet aanwezig of slecht bereikbaar bij aankomst

freedolin

29-08-2018

10

Een vrijstaand huis in het bos met een prachtig uitzicht - alleen de toegang kost over de stenige bosweg meer dan 1,5 km de schokdempers van het voertuig veel van het leven. Als u op zoek bent naar een idylle zonder buurt, dan is dit de plek voor u!

Elly Hengeveld

28-08-2013

Wij (twee gezinnen) hebben een héérlijke vakantie gehad op dit paradijselijke plekje in augustus 2013. Prachtig gelegen (veel privacy) en mooie beplanting. Beide huizen zijn van alle gemakken voorzien (en ook schoon en fris). Zwembad is prima. Veel leuke terrasjes. Goede uitvalbasis om erop uit te trekken. Echt een aanrader voor twee gezinnen of een groter gezelschap!

Beoordeling
Les Arcs sur Argens 1174
9 9 6
Les Arcs sur Argens 1174