0

St. Aygulf 1052

Vanaf: € 2.619 tot € 3.888

Over dit vakantiehuis

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 6 Personen

St. Aygulf. Mooie luxe villa voor 6 personen met zwembad. Het gezellige centrum en de zandstranden van St Aygulf ligt op ongeveer 1 km afstand van de villa. De markt in Saint-Aygulf wordt gehouden op iedere dinsdag- en vrijdagochtend en naast vis-, groenten-, fruit- , verse kruiden en kaasstalletjes zijn er ook vaak kraampjes met kleding en authentieke producten uit de Provence. De markt wordt gehouden op La Place de la Poste aan de Avenue Castillon. Aankomst en vertrek dag is op zondag.

Luxe  villa in neo classistische stijl gelegen in een rustige villa wijk op een kleine 3 minuten met de auto  van de mooie zandstranden van St. Aygulf. De villa kenmerkt zich door de grote ruimten die in elkaar overlopen. De villa is vanwege de aanwezige kunstwerken niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het terrein is volledig omheind en voorzien van een automatische poort. De tuin is begroeid met palmen en mediterrane planten. Bij het privé zwembad ( 5 x 10 m), direct gelegen aan het terras, staan 4 ligbedden en en 2 lafuma ligstoelen . Vanaf het terras is er een wijds uitzicht over de heuvels en meeren van St. Aygulf. Op het terrein is parkeergelegenheid voor 3 auto’s. In de garage, binnendoor bereikbaar, is nog een aparte bijkeuken waar een wasmachine staat.   

Interieur

U komt binnen in de hal welke rechts in open verbinding staat met de ruime eetkamer (30 m2) en links de salon (50 m2). In de salon is rond de open haard de zithoek opgesteld. In de ruime eetkamer staat een grote eettafel, geschikt voor 6 personen. De grote moderne keuken is voorzien van een hete luchtoven, magnetron, ijskast met ijsblokjes en koud water voorziening en een inductiekookplaat. De keuken geeft middels een schuifpui toegang tot het overdekte terras aan het zwembad. Vanuit de hal rechtdoor is een trappartij die toegang geeft tot een ruime overloop met 3 ruime slaapkamers. Een van de drie slaapkamers heeft via openslaande deuren toegang tot een royaal terras met uitzicht op zee. De overige twee slaapkamers hebben via de overloop toegang tot het terras aan de voorkant. De eerste slaapkamer beschikt over 2 inloop kasten en een ensuite badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Voor de overige twee slaapkamers bevindt zich nog een badkamer met inloopdouche, bad en 2 wastafels op de gang. Ook is daar nog een apart toilet. De 2 de slaapkamer heeft een 2 persoonsbed van 1,80 x 2,00 en de 3 de slaapkamer heeft een 2 persoonsbed van 1,60 x 2,00. De gehele villa is voorzien van airconditioning, ook is er draadloos internet aanwezig en Nederlandse televisie. 

Bijzonderheden: Waarborgsom: 800 Euro. Eindschoonmaak: 200 euro. Linnenpakket : 25 euro p.p. Huisdieren op aanvraag. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Wifi aanwezig. Aankomst en vertrek is op ZONDAG.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • 6 ligbedden
  • Airconditioning hele huis
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Nederlandse televisiekanalen
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Loungeset
  • BBQ
  • Tuin omheind

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

St. Aygulf 1052

St. Aygulf ligt ca. 5 km ten zuiden van Fréjus en ca. 26 km ten noorden van Saint Tropez. Het is een echte familiebadplaats aan de Middellandse zee met een rijkelijke flora die bij de Mediterranee horen. Er zijn vele zandstranden te vinden, afgewisseld met rotspartijen. Er is daar een markt op de dinsdagen en vrijdagen en een brocante markt op de donderdag.

Gezellige terrasjes , restaurantjes en 2 supermarkten omarmen het plein waar in de zomer de plaatselijke bevolking ’s middags hun spel jeu de boule speelt.Een leuk idee is om met de boot een bezoek te brengen aan de markt in Saint Tropez. Vlak boven in de buurt van St Aygulf ligt Roquebrune, een pittoresk dorp met stadspoorten, gezellige nauwe straatjes tussen oude huizen en galerijen. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken in het Massif des Maures, een groot natuurgebied. Golfen kan op verschillende mooie banen in Roquebrune en Ste Maxime, maar ook op drie banen in St. Raphaël (Valescure).Iets verder ligt de mooiste baan van de Cote d’Azur: St. Endreol.

Reviews

Jozef Schurmans

15-07-2013

Mooie verzorgde villa. Rustig gelegen. De ruime moderne keuken en overige vertrekken zijn voorzien van alle comfort. De Lounge aan het zwembad is een pluspunt. Wij werden goed onthaald door de eigenaar en de beheerder van de villa. Het is een aanrader. Reeds 4 keer een villa geboekt zonder enige problemen. Mijn complimenten aan het Team Vacances Provence

Beoordeling
Bormes les Mimosas 1192
9.4 9.4 20
Bormes les Mimosas 1192