0

Over ons

VacancesProvence is een reisorganisatie die zich sinds 2001 heeft gespecialiseerd in het aanbieden van luxe, vrijstaande villa's met privé-zwembad en vakantiehuizen in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d'Azur.

VacancesProvence is een van de grootste aanbieders van luxe vakantiewoningen in Zuid Frankrijk. Wij verhuren onze vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus. Hiervoor is bewust gekozen: wij kunnen u zo direct alles vertellen over de vakantiewoningen en beter inspelen op uw wensen en het is voor u goedkoper.

De huizen die u kunt huren liggen in de districten Var en Alpes-Maritimes.  Dit gebied kennen we goed en hier brengen wij zelf ook onze vakanties door. Wij zijn regelmatig in Frankrijk om persoonlijk elk huis te bekijken en te selecteren en wij verzekeren u dat wij alleen huizen aanbieden waar wij zelf ook onze vakantie zouden willen doorbrengen. De beschrijving van de vakantiehuizen gebeurt op een eerlijke manier, zodat wat u verwacht ook daadwerkelijk wordt aangetroffen.

Om extra zekerheid te bieden is VacancesProvence aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds  .

Ook is voor een zorgeloze vakantie een goede reis- en annuleringsverzekering van belang. Hiervoor is VacancesProvence de samenwerking aangegaan met de Europeesche verzekeringen.

Heeft u zelf een villa die u wilt verhuren?
Verhuur uw villa