0

Vakantiehuizen Bargemon

Vakantiehuis Bargemon

Zuid-Frankrijk kent een aantal typisch Provençaalse dorpen. Oude dorpen waar de Fransmannen met een zomerhoed en een wijntje op het terras vertoeven, kinderen op straat spelen en de geur van vers brood iedere ochtend het dorpsplein vult. Bargemon is een van die dorpen. Het ligt op ongeveer veertig kilometer afstand van de dichtstbijzijnde stranden en dat zorgt ervoor dat het plaatsje minder toeristisch maar absoluut niet minder bewonderenswaardig is. Bovendien kunt u in uw privézwembad op warme dagen een heerlijk verkoelende duik nemen. In uw eigen vakantiehuis Bargemon geniet u van de rust, ruimte en privacy.

Overal in het dorp ziet u overblijfselen van de belangrijke rol die Bargemon in de Franse geschiedenis speelde. Middeleeuwse straatjes, monumentale gebouwen, oude fonteinen, huizen die eruitzien alsof ze alles al eens hebben meegemaakt. De hoge verdedigingsmuur en uitkijktoren versterken de historische sfeer. Als liefhebber van de authentieke Provence zal u gecharmeerd zijn van Bargemon. Ook kunt u er heerlijk eten bij een van de vele goede restaurants. Waar u in de kustplaatsen veel verse visgerechten voorgeschoteld krijgt, proeft u hier de lokale streekgerechten en echte Franse specialiteiten. In de gerechten wordt veel olijfolie gebruikt en dat is in deze plaats iets bijzonders. In en rond Bargemon vindt u veel olijfbomen waar heerlijke olijfolie van gemaakt wordt. Het bewijs daarvan zijn de olijfoliemolens in het dorp.

Ons unieke aanbod van luxe vakantiehuizen in Bargemon

Provencaalse villa

In Bargemon kunt u prachtige wandelingen door de straatjes maken, genieten van de Franse keuken en verschillende antiekmarkten bezoeken. Zoekt u meer vertier, dan vindt u in de omgeving een aantal leuke Franse dorpen en mooie steden waar u zich langere tijd uitstekend kunt vermaken, zoals Fayence, Seillans, Tourettes, Montauroux, Callas en Claviers. Voor het strand van Cannes moet u iets langer rijden, maar eenmaal daar heeft u de mogelijkheid om met een veerbootje naar het beroemde Saint-Tropez te varen. En ’s avonds keert u terug naar uw typisch Provençaalse villa in Bargemon en waant u zich voor even echt onderdeel van het Franse leven.

Uitgelichte vakantiehuizen

Wellicht ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis voor deze zomer samen met je vrienden, familie en/of collega’s. De mooiste vakantiehuizen met zwembad worden op een rij gezet, zo kan jij alvast uitkijken naar een fantastische zomer.