0

Villa Cote d’Azur

Een villa aan de Côte d’Azur huren: het ultieme luxueuze vakantiegevoel. Natuurlijke habitat voor de welgestelden, maar ook een upcoming party-regio met de meest exclusieve feesten, evenementen en uitgaansgelegenheden. De Côte d’Azur bruist meer dan ooit tevoren!

Ons unieke aanbod van luxe vakantiehuizen in Cote d'Azur

Villa Côte d’Azur huren

De Côte d’Azur is een populair vakantiegebied in Frankrijk. De kust van de Côte d’Azur staat bekend om haar rotspartijen en de honderden stranden. Het huren van een villa aan de Côte d’Azur brengt heel veel moois met zich mee. De meeste villa’s hebben een privé zwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen. Een villa aan de Côte d’Azur is sowieso al een beleving. Als u uw vrienden en familieleden vertelt dat u een villa heeft gehuurd aan de meest exclusieve kustlijn van Frankrijk, is de voorpret al begonnen. De Côte d’Azur kennen we natuurlijk allemaal van Villa Felderhof, maar heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Wie een villa of vakantiehuis huurt aan de Côte d’Azur kan het met eigen ogen aanschouwen.

Côte d’Azur klimaat

Een villa huren aan de Côte d’Azur is zo geregeld. Maar waarom zou u op vakantie gaan naar de Côte d’Azur? Allereerst is daar het heerlijke klimaat. Met talloze zonuren, een aangenaam briesje en een heerlijke zeetemperatuur is het nooit kleffig warm of juist te koud. Met dat klimaat is het bijzonder goed flaneren over de boulevard van Saint Tropez. Of wat te denken van een uitstapje naar Monaco? Vakantie aan de Cote D'Azur - in uw eigen villa - is een belevenis. Dus wordt het één week, of drie weken pure ontspanning? Aan u de keus.

Bekijk hier alle luxe villa's in Zuid Frankrijk

Vakantie Cote D'Azur

Ziet u zichzelf al liggen aan het zwembad met een lekker drankje erbij? Dobberen op een luchtbedje in uw eigen privé zwembad, het kan toch niet beter? Jawel dat is vakantie in de Cote D'Azur. Het is nog heerlijker om daarbij uitzicht op zee te hebben, en ook dat is mogelijk! Mocht u het zwembad wel even gezien hebben, dan loopt u zo richting het strand en gaat u daar de middag vertoeven. De stranden aan de Côte d’Azur zijn prachtig en u zult zich daar zeker vermaken. Authentieke dorpjes en grote steden. De villa zelf biedt uiteraard ruimte, comfort en privacy, maar je kunt er ook eens op uit gaan. De Côte d’Azur heeft authentieke dorpjes waar je kunt genieten van de mooie uitzichten. Als je toch liever een wat grotere stad wilt bezoeken, kan dat ook. Steden zoals Nice, Cannes en Monaco liggen allemaal dichtbij de Côte d’Azur. Daar kun je lekker op terrasjes zitten, gaan winkelen en eten in de luxe restaurants. Een villa aan de Côte d’Azur heeft u dus veel te bieden. Niet alleen een privé zwembad en mooie stranden, maar ook een prachtige omgeving, grote steden en nostalgische dorpjes. De Côte d’Azur heeft het allemaal!

Uitgelichte vakantiehuizen

Wellicht ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis voor deze zomer samen met je vrienden, familie en/of collega’s. De mooiste vakantiehuizen met zwembad worden op een rij gezet, zo kan jij alvast uitkijken naar een fantastische zomer.