0

Fayence 1059

Vanaf: € 1.874 tot € 3.904

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 12 Personen

Fayence/Tourettes. Charmante villa met gastenhuis voor 8-12 personen. Hoofdhuis van 8 personen en eventueel is gastenhuis voor 4 personen is bij te huren.

Op een heuvel midden in de Provence ligt deze charmante villa met een spectaculair wijds uitzicht op o.a. het prachtige dorpje Tourrettes. Dit heerlijke familiehuis is geheel gebouwd in provencaalse stijl met een mooi overflow-zwembad. Een perfecte locatie voor een fijne vakantie in de Provence! Vanuit de woonkamer is er via openslaande deuren direct toegang tot de diverse terassen. Het terras bij het zwembad is ruim en gedeeltelijk overkapt. Er staat hier een grote eettafel zodat u gezellig bij het zwembad kunt eten. Ook is er een buitenkeuken met een vaste BBQ en ijskast op het terras. Het te verwarmen zwembad is 4m x 10m groot met water dat over de rand stroomt (overflow). Op het terras bij het zwembad bevinden zich 6 ligbedden en u heeft ook vanaf hier een spectaculair uitzicht. Vanwege de rustige hoge ligging biedt het huis zeer veel privacy. In de tuin is nog een mooi ingericht gastenhuis voor maximaal 4 personen aanwezig, dat op aanvraag mee gehuurd kan worden (met een toeslag op vermelde huurprijs, zichtbaar bij de boeking).

Interieur

De villa is zeer comfortabel en gezellig ingericht voor 8 personen. De grote woonkamer is sfeervol en er is een open haard, een televisie met satelliet en stereo aanwezig.  De keuken is van alle gemakken voorzien met een ijskast, magnetron, oven en afwasmachine. Op de begane grond bevinden zich ook 3 tweepersoons slaapkamers, waarvan één kinderkamer met een uitschuifbed van 1,60. Kinderbed (0.60x1.00m) aanwezig. In een van de slaapkamers kan er desgewenst een bed bijgeplaatst worden. Er is een luxe badkamer met toilet en douche en een nieuwe badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de ouderslaapkamer, een aparte badkamer met bad en apart toilet. Ook is er een vide met slaapgelegenheid voor een extra persoon. Wasmachine aanwezig. Bijzonderheden: De aankomst- en vertrekdag is bij deze villa op zondag i.p.v. zaterdag. Waarborgsom € 500,=  Linnenpakket € 15 Eindschoonmaak verplicht € 150. Huisdieren op aanvraag. Toeslag appartement / studio: € 800,00 tot € 1200 per week + € 85 schoonmaak. Verwarming zwembad € 150 pw. Huisdieren op aanvraag. Toeslag verwarming in de winter  € 125.


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 6 ligbedden
  • Zwembadalarm
  • Nespressomachine
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Kinderbed
  • Vriezer
  • BBQ
  • Jeu de boules

Familie G aus Deutschland

Fayence is echt ons droomhuis. We voelden ons meteen weer thuis, hoewel ons laatste bezoek alweer 7 jaar geleden was. En de manager Jean Pierre herkende ons meteen. Hij is gewoon geweldig, erg warm en attent. Wij komen graag nog een keer.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Fayence 1059

Gelegen tussen Draguignan en Grasse. Rond Fayence liggen een aantal erg mooie Provençaalse dorpjes. Naar het oosten toe zijn dat Callian en Montauroux, naar het westen Seillans en naar het noorden het hooggelegen Mons. Fayence is een pittoresk Provençaals stadje, gelegen op een hoogte van 325 meter dat zijn middeleeuwse charme heeft weten te behouden. In het centrum kunt u verse kazen, delicatessen, baguettes en croissants kopen. Eveneens vindt u er een slager, supermarkt en een groot scala aan winkeltjes. In Fayence is er op dinsdag, donderdag en zaterdagochtend een provençaalse markt met lokale en streekprodukten.Voor liefhebbers zijn er frequent brocante en antiekmarkten Fayence en het er vlak bij gelegen Tourettes spelen een centrale rol in de opleving van traditionele Provencaalse ambachten. Het betreft in dit geval : weven, pottenbakken, hout - en steen snijden. De specialiteit van deze omgeving is met de hand gemaakt aardewerk voor huishoudelijk gebruik. Dit wordt dan ook in ruime mate in winkeltjes en werkplaatsen te koop aangeboden.Vermeldenswaard voor liefhebbers is de beroemde brocante en antiek markt, die door de antiquair Michel Allongue uit Fayence vijf maal per jaar wordt georganiseerd in zijn bastide van de vroegere Markies de Villeneuve. Goede restaurants zijn:Le Temps des Cerises of Patin Couffin, Moulin de Camandoule of Castellares. Het prachtige meer Lac St. Cassien ligt op ongeveer tien minuten rijden, u kunt er zwemmen, waterfietsen, kanoën, vissen (bekende plek voor karpervissers) en zeilen. Voor kinderen is er een aquapark met opblaasbare kussens en trampolines. Eveneens kunt u er fluisterbootjes huren, tip: neem een lekkere picknickmand en een flesje wijn mee voor onderweg. Het bos rondom het meer is populair om te wandelen en te mountainbiken.

Op een ruime steenworpafstand ligt de schitterende golfbaan Domaine de Terre Blanche in Tourrettes. Hier liggen twee 18-holes golfbanen geschikt voor alle niveaus.

De zandstranden van Cannes of St Raphael zijn ca 25 minuten rijden.

Reviews

Familie G aus Deutschland

07-08-2023

10

Fayence is echt ons droomhuis. We voelden ons meteen weer thuis, hoewel ons laatste bezoek alweer 7 jaar geleden was. En de manager Jean Pierre herkende ons meteen. Hij is gewoon geweldig, erg warm en attent. Wij komen graag nog een keer.

Familie L. aus Österreich

06-07-2018

10

Liebes Team Vacances Provence, ich möchte mich für die reibungslose Abwicklung bedanken, das Haus war wunderschön, der Hausvermieter unglaublich nett und zuvorkommend. Es war ein perfekter Urlaub!

Zonneveld

13-10-2017

9

Een heel fijn huis om vakantie te vieren. Wij komen graag nog een keer terug

Steffen

15-09-2017

7

Geweldig huis en super leuke sleutelbeheerder. Alles zonder problemen.

Familie aus Deutschland

12-07-2016

10

Liefde VacanceProvence team, hadden we een fantastische vakantie in uw villa in de buurt van Fayence (huis nr. 1059). De woning is zeer ruim en meestal omheind dus het was met 2 grote honden geen probleem om hen te laten de vrije loop. De locatie is perfect en het uitzicht zo indrukwekkend dat we nooit eten 's nachts zijn verdwenen, maar zelf hebben gekookt en gegeten bij het zwembad. Men wil omdat niet willen vertrekken :) De villa is zeer goed uitgerust, er is alles wat je nodig hebt. Bijzonder opmerkelijk is dat alles helemaal schoon. Een groot compliment voor de manager op de plek! Iris en Henri juni 2016

Annemieke Wagenaar

08-06-2011

Heel fijn huis, recentelijk mooi verbouwd. Leuk dat het zo'n huiselijk huis is. Keuken vol spulletjes, grutterskast vol serviesgoed. Leuke map met kattebelletjes van de eigenaren. Het uitzicht vanaf het terras blijft boeien, wijntje erbij en de kinderen in het zwembad. Vaderlijke Jean-Pierre doet de ontvangst en eind afname.

Beoordeling
Fayence 1059
9.2 9.2 6
Fayence 1059