0

Les Issambres 1585

Vanaf: € 2.368 tot € 3.860

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 8 Personen

Mooie villa (6-8 personen)met airco met prachtig zeezicht op loopafstand van het strand en de bakker.In Les Issambres is er op maandagochtend een Provençaalse markt op het dorpsplein, waar u terecht kunt voor dagverse producten. Op dinsdag- en vrijdagochtend is er markt in Saint Aygulf.

De villa is in alle rust gelegen op een mooi onderhouden terrein (1350m2), dat omheind is. Een elektrische poort met daarachter een oprijlaan die u brengt bij een parkeergelegenheid waar twee auto’s kunnen staan. Achter de villa bevindt zich een garage voor twee auto’s. Via een trap voor het huis loopt u naar het terras waar de mooie houten eettafel staat. Vanaf dit terras heeft u een prachtig zeezicht waarbij u ’s avonds kunt genieten van de lichtjes van Fréjus/ St. Rafaël. Het lager gelegen verwarmbare zoutwater zwembad van 50m2 is afdekbaar d.m.v. een elektrisch roldek. Het zwembad is op aanvraag verwarmbaar. Tevens is er een Weber barbecue aanwezig. De villa ligt op ca.3 km van het dorp Les Issambres en 3 km van St. Aygulf. Het strand en de bakker liggen op loopafstand, ca. 600 meter. Deze villa is er één die wij u van harte aanbevelen.

Interieur

Toen wij hier binnen kwamen voelde het direct helemaal goed. Overal ademt het comfort, licht en ruimte uit. De salon heeft een frisse uitstraling door de mooie glazen schuifdeuren die geheel open kunnen. Vanaf de gerieflijke banken kunt u genieten van de flatscreen televisie met satelliet en Nederlandse en Belgische zenders. Wifi aanwezig. Aan de andere kant van de woonkamer staat een moderne eetkamertafel. De nieuwe witte keuken is voorzien van alle faciliteiten zoals: vaatwasser, magnetron, oven, Nepsresso en koffiezetapparaat en een grote Amerikaanse ijskast. Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers, (waarvan 2 met openslaande deuren naar het terras met zeezicht) 2 badkamers en twee toiletten. Er zijn 3 tweepersoonsbedden 180 x 210 en 2 bedden 160 x 200. Tevens zijn alle slaapkamers en woonkamer voorzien van airco. Waskamer met wasmachine, wasdroger en strijkplank met strijkijzer. Beneden bevindt zich de vierde slaapkamer met een tweepersoonsbed, (180x200) aangrenzend de badkamer met douche en toilet. Tevens is er een gezellige zithoek met schrijftafel. Hier staat nog een Senseo machine.

Huurprijs is gebaseerd op 6 personen, voor extra persoon geldt een toeslag van € 100 pppw. Bijzonderheden: Waarborgsom: € 700. Eindschoonmaak : € 175. Linnenpakket verplicht € 25 per week p.p. Huisdieren helaas niet mogelijk. Bij meerdere weken huur tussenschoonmaak verplicht € 90. Zwembadverwarming € 150 per week. Airco bij normaal gebruik inclusief. Toeristenbelasting € 2,52 pp per nacht  18+.


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 8 ligbedden
  • Airconditioning hele huis
  • Vaste afdekking zwembad
  • Koffiemachine
  • 2 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Nederlandse televisiekanalen
  • Internet
  • Uitzicht op zee
  • Wasmachine
  • Droger
  • Vriezer
  • BBQ
  • Tuin omheind

Rosier

Fantastisch huis met prachtig uitzicht: van alle gemakken voorzien. Goede service. Op loopafstand van strand en aantal winkels.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Les Issambres 1585

Les Issambres ligt ca. 12 km ten zuiden van Fréjus en ca. 20 km ten noorden van Saint Tropez. Het is een echte familiebadplaats aan de Middellandse zee met een rijkelijke flora die bij de Mediterranee horen. De boulevard strekt zich uit over een lengte van ca. 8 kilometer langs de kust. Hieraan zijn dan ook de vele zandstranden te vinden, afgewisseld met rotspartijen.Een leuk idee is om met de boot vanuit Les Issambres een bezoek te brengen aan de markt in Saint Tropez. Vlak boven Les Issambres ligt Roquebrune, een pittoresk dorp met stadspoorten, gezellige nauwe straatjes tussen oude huizen en galerijen. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken in het Massif des Maures, een groot natuurgebied. Golfen kan op verschillende mooie banen in Roquebrune en Ste Maxime, maar ook op drie banen in St. Raphaël (Valescure).Iets verder ligt de mooiste baan van de Cote d’Azur: St. Endreol. Leuke eetadressen: Restaurant Cap Mail, Les Planches, Plage 44, Riva.

Reviews

Rosier

01-08-2023

10

Fantastisch huis met prachtig uitzicht: van alle gemakken voorzien. Goede service. Op loopafstand van strand en aantal winkels.

Weiß

24-08-2022

10

We hebben hier 2 heerlijke weken doorgebracht. Geweldige, rustige locatie, prachtig uitzicht. Alles zeer schoon en goed onderhouden, zelfs in de "kleine" zeer ruime studio. Prachtig, schoon zwembad en over het algemeen een groot, goed onderhouden eigendom. We hebben niets gemist aan inventaris en uitrusting, vooral niet in de goed uitgeruste keuken. Al met al waren we dus uiterst tevreden en hebben we niets te klagen!

delarue franky

31-07-2022

9

Zeer mooie villa dicht bij de zee, mooi zwembad en groot, mooi terras met prachtig zicht op zee en de baai van saint raphael. Kamers in orde en badkamers ook. veel plaats om wagen te zetten zelfs in garage kan. Wanneer zeer warm dan wel parasols nodig om aan zwembad te liggen anders niet te doen, geen schaduw, wel beetje onder de olijfboom maar mss voor 2 personen. Aanrader deze villa.

Martin Langemeyer

04-07-2021

8

Prima.

Hofer Hans und Anneliese

06-10-2018

10

We hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was perfect georganiseerd

De Sterck

13-09-2018

10

Fantastische villa, super zwembad, leuke omgeving! Naar ons gevoel: - ontbreekt een microwave in de keuken - is de ligging net iets te ver af van St Maxime & het centre van Les Issambres. Voor de rest: TOP !

Cas Holleboom

24-07-2018

8

Fijn strak net gerenoveerd huis iets heuvel opwaards gelegen aan een breed gemeenschappelijke voorterrein. ieder huis haar eigen oprijlaantje afgesloten met hek dat met afstandsbediening opengaat. werkt goed. Ruim parkeer mogelijk op eigen terrein achter het hek en ook garage! Het huis heeft een grote keuken en redelijk grote woonkamer. De keuken is nieuw en van alle gemakken voorzien: oven, magnetron, vaatwasser, dubbele koel/vriezer. ook was ruimte met wasmachine en droger. BBQ buiten is prima. alles werkt en is top. ook de TV met veel kanalen en nederlandse zenders en goed functionerende WiFi. Meubilair is strak en kan iets gezelliger. Zit weinig eigen sfeer is. De slaapkamer zijn prima met goede bedden en beddengoed en fijne moderne badkamers, hier wel met veel kleur. Alle voorzieningen zijn er. apart toilet ook! Drie slaapkamers boven gelijkvloers met keuken en woonkamer waarvan twee met balkon en een met eigen badkamer. Daarnaast in souterrain nog grote woonkamer annex keuken met daarnaast slaapkamer en ook badkamer. Deze heeft uitzicht op de tuin en oprijlaan. De tuin is goed onderhouden, fraaie beplanting maar kan niet in gewandeld worden. Het vermaak speelt zich af rondom het zoutwater zwembad (echt fantastisch, schoon, zacht en wekelijks onderhouden) met veel ligbedden en een super uitzicht op de baai van Frejus. Echt geweldig mooi. Ook het balkon voor de woonkamer geeft dit uitzicht en een grote tuintafel met veel stoelen waar het heerlijk toeven is. Kortom een prima vakantiehuis voor 8-10 personen op loopafstand van bakker etc (camping) en strand met twee restaurantjes. St Tropez per bootje vanuit Les Issambres is heel goed te doen en een echt uitje.

Gijs Hol

12-07-2018

10

Op alle vragen kan met een prima geantwoord worden. Alles was perfect en perfect geregeld. Een aanrader.

Elisabeth Sadler

07-10-2016

9

Het huis voldeed aan onze verwachtingen in alle categorieën. Zeer mooie kamers, geweldige faciliteit, schoon, keuken voorzien van alles wat. Al met al een droom.

1585

07-09-2016

9

Beoordeling
Plan de la Tour 1773
8.6 8.6 7
Plan de la Tour 1773