0

Vakantiehuis Provence: de mooiste vakantiehuizen in de Provence!

Een vakantiehuis in de Provence: een droom of werkelijkheid? Werkelijkheid - als het aan Vacances Provence ligt. Want wie wil er nu niet wakker gemaakt worden door het Franse zonlicht? Wie wil er nu niet ontspannen fietsen langs de lavendelvelden, om vervolgens een rosé te drinken aan zijn eigen privé-zwembad? Wie wil er nu niet met zijn voeten door de branding wandelen, om daarna tot rust te komen in zijn eigen vakantiehuis in de Provence? Vind op deze website de mooiste vakantiehuizen in de Provence.

Ons unieke aanbod van luxe vakantiehuizen in Provence

Vakantiehuis Provence huren

Het huren van een vakantiehuis in de Provence is zo geregeld. Zoek het vakantiehuis van uw dromen uit op onze website en tel de dagen af voordat u op vakantie gaat. Maar waarom zou u niet op zoek gaan naar een specifieke streek? Een vakantiehuis huren in de Provence kan in elke gewenste omgeving. Omringd door groen, of aan het strand? Tussen de zonnebloemen of in een glooiend landschap? Van Gogh, Matisse en Cézanne lieten zich graag inspireren door de karakteristieke lichtval in de Provence. Staat uw vakantiehuis in het decor van een meesterwerk uit dit veelzijdige departement?

De verscheidenheid van de Provence

Een vakantiehuis in de Provence huren staat synoniem voor een trip naar het paradijs op aarde. Wandelen op de uitgestrekte alpenweiden of bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het poëtische Marseille. Een stad die steeds populairder wordt, maar niets aan haar authenticiteit inboet. Logisch, want de geschiedenis van deze stad in de Provence is rijk. Tal van toneelschrijvers, journalisten, acteurs en kunstenaars zijn hier geboren en getogen. De auteur van ‘Cyrano de Bergerac’, Edmond Rostand bijvoorbeeld. Maar ook een van de beste voetballers ooit, Zínedine Zidane, is opgegroeid in de oudste stad van Frankrijk. Genoeg cultuur gesnoven? Dan kunt u zich vergapen aan de etalages van een van de vijftienduizend winkels die de stad rijk is. De hoofdstad van de Provence is zoveel meer dan de klassieke bouillabaisse. Marseille is 2600 jaar oud, maar leeft als nooit tevoren.

Vakantiehuis bij Vacances Provence

Vacances Provence is uw betrouwbare partner in de vakantiehuizen verhuur in de Provence. Maak uw keuze uit talloze villa's in de Provence, elk met zijn eigen specifieke kenmerken. Een vakantiehuis huren in de Provence met zwembad, of uitzicht op de lavendelvelden? Een vakantiehuis huren aan de rand van de stad of midden in de alpenweiden? Onze vakantiehuizen in de Provence zijn van de hoogste kwaliteit en zijn de ultieme uitvalbasis voor uw vakantie in de regio!

Bekijk hier alle luxe villa's in de Provence en Côte d'Azur

Uitgelichte vakantiehuizen

Wellicht ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis voor deze zomer samen met je vrienden, familie en/of collega’s. De mooiste vakantiehuizen met zwembad worden op een rij gezet, zo kan jij alvast uitkijken naar een fantastische zomer.