Villa Frankrijk

Met een villa in Frankrijk komt u helemaal tot rust. Alle kamers tot uw eigen beschikking. Royale badkamers, een hemels uitzicht en privé-zwembad, om het af te maken. Een villa in Frankrijk is een beleving: en beleef ‘m zelf, deze zomer! Een villa huren in de Provence of villa aan de Cote D'Azur is een geweldige ervaring, die nu voor iedereen is weggelegd. Ga lekker met een paar gezinnen eropuit in Zuid-Frankrijk en geniet van de gastvrijheid die de regio te bieden heeft. Of kies voor luxe en comfort in de buurt van Nice - u zou zelfs nog even de oversteek kunnen maken naar de Italiaanse Bloemenrivièra. Of waarom gaat u niet een gokje wagen in het casino van Monte Carlo? Of sterren spotten in Cannes of Monaco? Met een beetje geluk zit uw favoriete Hollywoodster een tafeltje verderop een café au lait te drinken: je weet het nooit.

Villa Frankrijk huren

Een villa in Frankrijk huren resulteert in de vakantie van uw leven. Een vakantie waar u juist helemaal niets hoeft te doen, of er iedere dag monter op uit gaat. Een villa huren in Frankrijk via Vacances Provence gebeurt ook helemaal zonder rompslomp: lekker gemakkelijk via de zoekbalk op onze website. Uitrusten in de Provence, bij de vele wijnvelden? Wandelen langs de stranden? Of toch slenteren door Nice? Een villa huren in Frankrijk is een goede uitvalbasis voor de vakantie. Uitrusten wanneer u dat wilt, een pain halen bij de lokale boulangerie en heerlijk vanaf een uur of twaalf aan de volle, ronde rode wijn: precies zoals de Fransen het doen. Een villa in Frankrijk huren, is een villa huren in Frankrijk met stijl.

Villa Frankrijk huren met zwembad

Het toppunt van ‘God in Frankrijk’ zijn is een villa in Frankrijk huren met zwembad. Verwarmd door de zon, zodat u met een aangename watertemperatuur kunt pootjebaden. Of wat te denken van een baantje trekken bij het ochtendgloren, terwijl de wereld nog slaapt? Het zachte tjirpen van de krekels, het vriendelijke fluiten van de vroege vogels. En na een verkwikkende zwembeurt éven in bad, om daarna te genieten van een uitgebreid buffet. En dan moet de dag nog beginnen! Een villa in Frankrijk: meer luxe is er niet.

Villa Frankrijk bij Vacances Provence

Een villa huren bij Vacances Provence betekent de beste kwaliteit, voor de beste prijs. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment villa’s, allen het hele jaar goed bijgehouden, zodat u nergens omkijken naar heeft. Huur een villa in Frankrijk en u wilt nooit anders meer. Huur een villa in Frankrijk bij Vacances Provence en ga genieten van een vakantie in Zuid Frankrijk

Bekijk hier alle villa's en vakantiehuizen in de Provence en Côte d'Azur