Vakantiehuis Zuid Frankrijk

Een vakantiehuis in Zuid Frankrijk. Ongekende luxe op een ongekende locatie. Midden tussen de lavendel- of zonnebloemvelden, of juist met de ruisende branding als aangenaam achtergrondgeluid. Een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad kan overal staan. Overal: waar u het wilt. Kijk eens links in het keuzemenu. Waar staat uw ideale vakantiehuis in Zuid Frankrijk met zwembad?

Ontspanning aan het zwembad

U heeft de Franse zon boven u, de Franse wijn naast u, met de Franse kaas voor u en leeft als God in Frankrijk. Wat wilt u nog meer, zou u denken? Een zwembad wellicht? Totale privacy, zodat u het drukke leven van alledag achter u kunt laten en u zich kunt richten op belangrijker zaken: uw vakantie. Wordt het de nieuwste bestseller lezen in een luchtbed op het meanderende water? Of het nippen aan een lokale Grand Cru? Uw vakantie, uw wensen. Ook bij Vacances Provence maken we uw verwachtingen waar. Want of u nu een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad aan de kust wilt, of juist midden in de velden: we helpen u graag aan het juiste vakantiehuis in Zuid Frankrijk - mét zwembad.

Van zwembad naar terras

Naast dat een vakantiehuis in Zuid Frankrijk een ideaal rustpunt is, is het ook een goed startpunt voor vele leuke tripjes. Een stedentrip naar Saint Tropez bijvoorbeeld. Zie de rijken der aarde en hun jachten, of ga naar de beroemdste feesten. In de VIP Room, bijvoorbeeld. Alwaar de groten der aarde mixen en scratchen om de lekkerste muziek op het juiste moment door de speakers te knallen. Nip aan de Dom Pérignon of aan een heerlijke gin and tonic. Misschien niet zo avontuurlijk ingesteld in de vakantie? Geniet van een rosé op het terras en slenter op Tropeziénnes sandalen langs de vele winkeltjes, boutiques en knusse restaurants.

Vakantiehuis Zuid Frankrijk: speciaal voor u

Ligt u deze zomer ook aan uw eigen vakantiehuis in Zuid Frankrijk met zwembad? Het is zo geregeld! Kijk naar uw favoriete locaties, zoek een vakantiehuis in de Provence of een villa in Frankrijk bijvoorbeeld en reserveer. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Een vakantiehuis in Zuid Frankrijk: úw vakantiehuis in Frankrijk

Bekijk hier alle villa's en vakantiehuizen in Zuid Frankrijk